مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک

با سلام.
ما یه پرایدی رو فروختیم بعد خریدار وکالت یک ماهه تعویض پلاک و فروش از ما گرفته. ماهم گفتیم ده سال تخفیف بیمه رو حتما می‌خوایم سریع تعویض پلاک کنید که ما بیمه رو درست کنیم. الان یه ماه گذشته رفتیم تعویض پلاک هنوز نکرده مثل اینکه طرف دلال بوده زنگ زدیم بهش میگه ماشین رو به یکی دیگه فروخته و اون امروز فردا می‌کنه سر اینکه پلاک مارو تعویض کنه. الان ما باید چیکار کنیم. موعد بیمه برسه ده سال بیمه سوخت میشه.ایا میشه خسارت گرفت ازش؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر خسارت نمی توان گرفت. اما می توانید با در دست داشتن قولنامه درخواست فک پلاک بدهید. برخی شهرها پلیس راهور با داشتن قولنامه از سوی مالک و ارسال اظهارنامه ، فک پلاک انجام می دهند. برخي شهر ها باید دادخواست فک پلاک به دادگاه داد.
به پلیس راهور مراجعه کنید و ببینید روش شان چطور است