مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نشدن مبلغ قرارداد

با سلام
بنده مهر ماه سال قبل دو قرار با شرکت منعقد کردم یکی برای راه‌ اندازی زیرساخت فروشگاه اینترنتی بود که تمام انجام و تحویل داده شده و دیگری برای پشتیبانی یکساله تا مهر 1400 بود که مقرر گردید ماهانه پرداخت شود.
متاسفانه از قرارداد اول 10 درصد و از قرارداد دوم فقط سه ماه پرداخت گردید و علیرغم پیگیری‌های صورت گرفته الباقی پرداخت نشد. سوالم این بود که الان با پایان قراردادم آیا امکان پیگیری حقوقی وجود دارد و اینکه چه مراحلی باید طی کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست خود را مطرح نمایید و انقضای قرارداد خللی به حقوق قراردادی شما وارد نمی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مناسب را مطرح نمایید