مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت. ولی رهام کردن

با سلام .. اینجانب برادر شهید از کارکنان پیمانی نیروی انتظامی بودم دو سال مانده به اتمام خدمت پیمانی در حین ماموریت با خودرو سازمانی تصادف کردم نقص عضوء دائم شدم بعد از خدمت پیمانی نیروی انتظامی بنده را رها کردند دیوان شکایت کردم نیروی انتظامی محکوم شد بنده را به کمیسیون معرفی کردن اعضاء شورای عالی پزشکی رای معلولیت خدمتی صادر نمودن بدون از اینکه حقوقی جایی دریافت کنم حال معلول خدمتی وقتی حقوق بگیرم نمیکنن چه فایده داره .. زدند 10درصد غرامت بیمه نیروهای مسلح به تاریخ سال 1381که تصادف کردم میگن به تاریخ اون سال باید غرامت بگیری در صورتی اون سال بیمه ای نبود که میشه 400هزار تومان آنها اظهار داشتند اگه دو دستت نقص عضوء بود بازنشسته میشدی وقتی یه دستت هست هیچ در صورتی که اون سال هیچ گونه خودرو بیمه نبوده بیمه ای وجود نداشت مقصر نیروی انتظامی بود که بنده را به کمیسیون معرفی نکرد چون نقص عضوء شدم توانایی دست راستم را کامل از دست داده ام مقصر یگان مربوطه بوده که بنده ناآگاه بودم همون سال 1381 باید مرا به کمیسیون معرفی می کرد اگه همون سال معرفی می کردند چون خودروها بیمه نبودند بنده جانبازی دریافت می کردم متاهل دارای 5 سر عائله هستم و هیچ جا نمی توانم مشغول کار شوم جهت امرار معاش زندگیم آیا نیروی انتظامی نباید بنده را بازنشسته یا مستمر بگیری می کرد. چون تو هیچ اداره یا شرکتی نمی توانم مشغول شوم. هر جا مراجعه میکنم جهت کار میگن شما که نقص عضوء هستید نمی توانید استخدام بشید حال من باید چکار کنم وقتی از کار افتاده شده ام. از شما وکلای محترم تقاضامندم منو راهنمائی بفرمائید چون حق حقوقم ضایع شده.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه جز کادر نظامی ناجا بوده‌اید کمیسیون مربوطه بعد از اینکه شما را معلول حین خدمت کار افتاده معرفی نماید باید طبق قانون پرداخت مستمری به معلولان حین خدمت نیروهای مسلح برای شما مستمری و بازنشستگی در نظر می گرفتند لذا موضوع قابل بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید طبق قیمت روز ، بیمه شما پرداخت بشود و ظاهرا باید بیمه شما بیشتر از 10 درصد باشد . بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید