مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام وقت بخیر...بنده سال 98 مبلغ 40 میلیون نقد قرض گرفتم و بعد از یک سال از روی بی اطلاعی از شرایط سفته مبلغ 150 میلیون سفته را به قرض دهنده دادم و الان با جریمه دیرکرد به 300 میلیون رسیده است،امکان داره بخاطر بی اطلاعی از شرایط سفته بتونم شکایتی به عنوان کلاهبرداری از قرض دهنده کنم؟
معاملات مربوط به دلار بوده امکان دارد سفته بی اثر شود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر فاقد وصف مجرمانه است و شما بایستی اثبات نماید که مبلغی که مقروض هستید این مقدار از وجه می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بحث ربا مطرح شود و بتوانید ثابت کنید ممکن است در غیر اینصورت نتیجه ای نخواهد داشت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کلاهبرداری خیر ولی شاید تحت شرایطی خیانت در امانت باشد.