مشاوره حقوقی رایگان - شراکت زمین کشاورزی

سلام ، من پدرم کشاورزه و با یکی مشارکت داشته و ما قرارداد دست نویسی و امضا شده با طرف رو داریم که کاملا شریکی و نصفی مشارکت انجام خواهد شد و الان که به برداشت محصول (برنج) رسیده،اون فرد به مقدار 1/4 از پول محصول رو به پدرم داده و پدر من با وسایل خودش از قبیل تراکتور و یا ادوات دیگر کشاورزی و پول کارگر و اجاره زمین رو‌ حساب کرده و محصول رو به سرانجام رسونده ولی شریکش زیر حرفش زده و میگه سهم شما همین مقدار شده (به اصلاح گفته 6به2 یعنی 6 کیسه برنج از من و 2کیسه از تو) در حالی که باید همه چی نصف شود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد قید شده است که نصف مبلغ را باید به شما پرداخت کند می توانید طرح دعوا کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی مطابق قرارداد عمل نمایید در غیر این صورت می توان دادخواست حقوقی مناسب تقدیم می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب قرارداد مشارکت باید عمل شود