مشاوره حقوقی رایگان - شراکت زمین کشاورزی

من پدرم کشاورزه و با یکی مشارکت داشته و ما قرارداد و امضا شده با طرف رو داریم که کاملا شریکی، الان که به برداشت محصول رسیده، اون فرد به مقدار 1/4از محصول رو به پدرم داده و پدر من با وسایل خودش از قبیل تراکتور و یا ادوات دیگر کشاورزی و پول کارگر و اجاره زمین رو‌ حساب کرده ولی شریکش زیر حرفش زده و میگه سهم شما همین مقدار شده(به اصطلاح گفته میشه 6به2 یعنی6 کیسه برنج به من و 2کیسه برنج به پدرم میرسد) اما کاملا همه چی نصف باید شود،ایا امکانش هست شکایت کنیم،بتونیم حقمون رو‌بگیریم؟!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان پذیر است و می توانید با تقدیم دادخواست حقوقی مناسب اقدام گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بر اساس قرارداد مشارکت باید عمل شود