مشاوره حقوقی رایگان - بیمه فرزند

سلام بنده کارمند انتقال خون هستم و خانم الان حامله ام ایا امکانش هست بعد از تولد بچه رو تحت پوشش بیمه خودم دربیارم پدرشون کار دولتی ندارن و کارشون تو یک شرکته آزاد که بیمه تامین اجتماعی و خانواده بیمه نمیکنه خودمم به دلیل اینکه بیمه خدمات درمانی بهتر میخوام تحت پوشش من باشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید اولاد را تحت پوشش بیمه درمان وتکمیلی محل کار خود بنماید منعی وجود ندارد