مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شخص ثالث برای رفع توقیف خودرو

4-5 ماهه ماشینم توسط برادرم به جرم راه پاکن توقیف شده. هرچی میگم بی اطلاع بودم باور نمیکنن چطور ثابت کنم بی اطلاع بوده ام؟ تورو خدا کمک کنید خیلی گیرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هر صورت شما باید اثبات کنید که جرمی مرتکب نشده خودرو احتمال آن که به نفع دولت ضبط گردد وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه تنها راه شما اثبات عدم دخالت شما در وقوع جرم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید