مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام من شیش ماه که قد کردم یه هفته بش شک کردم با خونوادش دعوام شد بعد رفتم سیمکارتش سوزوندم تا روبیکا سزوندم هم چیز دیدم که با چند نفره عکساش برای اونا فرستاده همه ی مدارک ازش دارم حالا میخام طلاقش بدم بش مهریه تعلق میگیره یا نه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است مگر اینکه از ترس شکایت بخواهد بذل کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه ارتباطی به این موضوع ندارد و حق زوجه می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مهریه ارتباطی به این موضوع ندارد و حق زوجه می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مهریه ربطی به این مسائل ندارد و قابل مطالبه می‌باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مهریه ارتباطی به موضوع ندارد و مطالبه مهریه حق زوجه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه تحت هر شرایطی به زن تعلق میگیرد مگر اینکه خودش از مهریه گذشت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مهریه بله تعلق می گیرد اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید