مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نیروی انتظامی

سلام و وقت بخیر
پدر من میخواست برای کارگری ب پروژه ای در چابهار برود و از پایانه مسافر بری بلیط گرفت و سوار اتوبوس شد در طول مسیر اتوبوس ب ایست و بازرسی رسید ولی به علت داشتن محموله سوخت قاچاق به ایست مامورین نیروی انتظامی توجهی نکرد و فرار کرد که ماموران ب اتوبوس تیر اندازی کردند و پای پدر من تیر خورد که متاسفانه بعد از یک سال و نیم بالا پایین و دکتر و بیمارستان بازم پای پدرم ناقص شد و علاوه بر پلاتین و کوتاهی پایش عصب آن هم قطع شده و الان با عصا فقط میتواند راه برود و الان بعد از این همه مدت هنوز پرونده مان تکلیفش معلوم نیست از دادسرای نظام پرونده را ب دادسرای عمومی فرستادند و الان بعد از یک سال و پنج ماه تازه دوباره میگویند باید اعتراض بزنید تا پرونده را به دادسرای نظام بفرستیم میخواستم ببینم ما چکار باید بکنیم یعنی چون نیروی انتظامی را شکایت کردیم دارند کاری میکنند که ما از پرونده مان دست بکشیم با این سنگ اندازی هایشان ؟؟ تکلیف پدر من که دیگر قادر ب سر کار رفتن نیست چه میشود ؟؟ آیا این حق کسی است که هزاران کیلومتر راه را برای یک لقمه نان برود و اینطوری حقش ضایع شود ؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً موضوع در صلاحیت دادسرای نظامی می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده شما مربوط به داداسرای نظام میشود به مراجع بالاتر شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادسرای نظامی می توانید شکایت کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در دادسرای نظامی می توانید شکایت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در دادسرای نظامی می توانید شکایت کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع در صلاحیت دادسرای نظام می‌باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دادسرای نظامی شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شکایت خود را در دادسرای نظامی مطرح کنید