مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نیروی انتظامی

بنده به علت نگهبانی از باغچه مان در آنجا بودم ساعت 3 شب بنده در باغمان مورد حمله سارقان قرار گرفتم آنها 3 تن بودند و سویچ در داخل ماشین بود من را مشغول و ماشین را دزدیدند بنده به 110 تماس گرفنم و پاسگاه با من نماس گرفت ولی در عوض اینکه حضوری بیاید و صحنه را بررسی کند فقط تلفنی مشخصاتم را خواست
بعد از این اتفاق بنده روستا ها و راه های اطراف را گشتم و بعد از دو و نیم ساعت ماشین را در یکی از بیابان های منتهی به باغمان ساعت 5 و 30 دقیقه یافتم به پاسگاه تماس پیدا کردم افسر نگهبان به من گفت به من چه چکار کنم که ماشینت را دزدیدند من را دست به سر کرد بنده 30 دقیقه منتظر ماندم و وقتی دیدم پلیس نیامد با جوب به طرف آنها رفتم و آنها داخل ماشین مست بودند زد و خورد شکل گرفت و چون حالت عادی نداشتند با هزار مصیبت از ماشین دور کرده و داخل ماشین رفتم و ماسین را روشن کرده بلافاصله دور شدم
ساعت 6 و نیم تازه افسر گشت با من تماس میگیرد
با چه عنوانی از پلیس شکایت کنم؟
لطفا عنوان شکایت را ذکر کنید با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با 197 تماس بگیرید و شکایت خود را به عنوان قصور در انجام وظیفه ثبت کنید