مشاوره حقوقی رایگان - تعیین هزینه تعمیرات برای واحد های خالی

سلام،من مدیر یک ساختمان 14 واحده هستم،تعداد 7 واحد خالی از سکنه میباشد،برای شارژ مبلغ 50 هزار تومان شارژ ثابت و نفری 20 هزار تومان برای شارژ هر واحد پر لحاظ شده،بصورتی که شارژ یک واحد 3 نفره 110 هزار تومان میباشد،کنتور آب مشترک است ،حالا پمپ آب خراب شده و 1.2 میلیون تومان هزینه برده است، حالا به واحد های خالی هزینه تعمیرات پمپ تعلق میگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پمپ آب جز مشاعات است به کلیه مالکین با نسبت پرداخت هزینه آن اقدام نمایند تصرف و عدم تصرف در ملک تاثیری نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرداخت هزینه بر عهده تمام مالکین است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در مشاعات پرداخت هزینه برعهده همه مالکین است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تمامی مالکین باید در پرداخت هزینه مسولند هر چند ملک انها خالی باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پرداخت هزینه بر عهده تمام مالکین می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پرداخت هزینه بر عهده تمام مالکین می‌باشد