مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات برای واحد خالی ساختمان

مجتمع ما 16واحداست دو واحد آن خالی است و به قولی کلید نخورده است پمپ آب سوخته است برای خرید پمپ به همه واحد ها اعلام شده که هزینه باید پرداخت کنند ولی آن دو واحد میگویند چون خالی هستند از دادن هزینه امتناع می‌کنند قانون در این مورد چه میگوید؟

پاسخ ها :

هزینه مشاعات برای واحد خالی ساختمان واحد خالی ساختمان هزینه مشاعات ساختمان ساختمان