مشاوره حقوقی رایگان - حکمی که قاضی داده برای حمل اسپری داخل ماشین

سلام، دعوای رخ داد که دوتا پسر مزاحم من و همسرم شدن تو این درگیری تو ماشین و گشتن دنباله چاقو بودن که اسپری رو پیدا کردن الان16ماه زندان حکمش اومده ما اعتراض زدیم الان چی میشه، میشه حبس و به جزای نقدی تبدیل کرد پرونده شهرستان هشتگرد الان اعتراض زدیم میره دادگاه کرج، مطمئنن این16ماه چندماه کم میشه با اعتراضی که میزنیم هیچ سابقه کیفری نداره همسرم یعنی بخاطره حمل یه اسپری فلفل یه جوونو میندازن زندان خدارو خوش میاد اگه سابقه دار بود میگفتم حق داره قانون این چه قانونی ما داریم همسرم بخاطره ناموسش دعوا کرده یعنی هچکدوم اینا مهم نبوده اسپری فلفل که هیچ استفاده ای تو دعوا ازش نشده این مهم شده چیزای دیگه مهم نبوده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید لایه های جامع و مانع نکات دفاعیات خود را مطرح و محتمل است در دادگاه تجدید نظر در رسیدگی لحاظ گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در فرصت باقیمانده نسبت به رای اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
تجدید نظر خواهی نمایید حمل افشانه و...باید با مجوز باشد اگر استفاده ای نشده باشد مطمئنا در حکم تجدبدنظر می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تجدید نظر خواهی کنید و دراعتراض خود عدم سوسابقه و عدم سونیت را مطرح کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

لایحه ای جامع مطرح کنید و تجدید نظر خواهی کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تجدید نظر خواهی کنید وبا لایحه دفاعیه از خود دفاع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تجدیدنظرخواهی لایحه دفاعی قوی تقدیم کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تجدید نظر خواهی نمایید حمل افشانه باید با مجوز باشد اگر استفاده ای نشده باشد مطمئنا در حکم تجدبدنظر می گردد پس شما لایحه ای جامع مطرح کنید و تجدید نظر خواهی کنید.اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

لایحه ای جامع مطرح کنید و تجدید نظر خواهی کنید