مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی خانم ها -تامین اجتماعی

با سلام
بنده خانمی هستم با 15 سال سابقه کارو بیمه. مدتی است از کار استعفا داده ام به کشور دیگری رفته ام و بیمه ام هم دیگرپرداخت نمیکنم.
چناچه سالهای آینده به ایران بازگردم، چطور میتوانم این 15 سال را از بیمه تامین اجتماعی مطالبه کنم؟ سن مورد نظر برای بازنشستگی خانم ها در حال حاضر ( با این سابقه) چقدر است؟
و اینکه شنیدم مینیمم سابقه باید 20 سال باشد، درست است یا اشتباه؟ 15 سال سابقه هم قابل بازنشستگی می باشد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر فرد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی چنانچه 20 سال حق بیمه پرداخت کرده باشد و به سن 60 سال برای مردان و 55 سال برای زنان که سن تعیین‌ شده برای بازنشستگی است رسیده باشد، می‌تواند بازنشسته شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از 55 سالگی با 15 سال سابقه بیمه نیز می توانید بازنشسته شوید که حقوق 15 روز پرداخت میشه.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از بیمه بپرسید ولی با 15سال هم میتوانید بعد از 55تا60 بازنشسته شوید و 15روز حفوق دریافت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از بیمه بپرسید ولی با 15سال هم میتوانید بعد از 55تا60 بازنشسته شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از 55 سال با حقوق کمتر می توانید بازنشسته شوید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه ب شرط سنی با هر مبلغی ک پرداخت کرده باشید به همان نسبت محاسبه و پرداخت میشود.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

بله بازنشسته میشوید که حقوق 15 روز را دریافت میکنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون زنان میتوانند با پرداخت بیست سال بیمه و چهل و دو سال سن با بیست روز حقوق بازنشت بشن

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام بیست سال است سابقه شما باقی هستش میتونین جای دیگه بیمه کنین و به بیست سال برسونین

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پاسخ جناب وكيل آقاي قرباني كامل است و نظر بنده هم همان است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستحضر باشید که هر فرد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی چنانچه 20 سال حق بیمه پرداخت کرده باشد و به سن 60 سال برای مردان و 55 سال برای زنان که سن تعیین‌ شده برای بازنشستگی است رسیده باشد، می‌تواند بازنشسته شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سن شما باید 55 سال باشد تا بتوانید با سابقه زیر 20 سال باز نشست شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با سن 55 سال می توانید بازنشسته شوید و 15 روز حقوق محاسبه می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سن شما باید 55 سال باشد تا بتوانید با سابقه زیر 20 سال باز نشست شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از 55 سالگی با 15 سال سابقه بیمه نیز می توانید بازنشسته شوید که حقوق 15 روز پرداخت میشه.