مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی برای خانم

سلام وقت بخیر ببخشید من 21 سال سابقه ام تا اسفند سال 1400 پر شده است و سن هم 42.5 اگر بخوام با شرایط سنی 42 و 20 سال سابقه خودم بازنشست کنم تقریبا ماهی چقدر دریافتیم میشه و حقوق که برای بیمه رد می‌کردند تقریبا یک میلیون بالاتر از حقوق کارگر صفر بوده ممنون میشم یه عدد تقریبی برای حقوق بازنشستگی بفرماید
من اصلا بیمه بیکاری نگرفتم اگر هرچند سال که تعلق میگیره بگیرم و استفاده کنم که سال سابقه بالا بره میانگین حقوق بیکاری ملاک هست یا 2 سال آخری که اشتعال به کار داشتم
از راهنمایی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در خصوص میزان دقیق مبلغ با کارشناسان بیمه ارتباط بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرتعداد سال سابقه کاری داشته باشید منهای سی می شود مثلا الان اگر 5 م حقوق میگیرید بابت سی روز کار است اگر با 20 سال سابقه بازنشست شوید ابتدا معدل دو سال آخر را می گیرند مثلا می شود 4 م بعد از 4 م نیز 10 روز بابت 10 سال گسری خدمت کم میکنند می شود 2 م و 700

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هرتعداد سال سابقه کاری داشته باشید منهای سی می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره تامین اجتماعی می توانید پیگیری کنید

یک وکیل :

با سلام
صنوق تامین خسارات جانی مکلف به پرداخت دیه است و پس از آن می تواند به برادر شما مراجعه نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با مشاورین بیمه تامین اجتماعی مشاوره نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از طریق بیمه و سازمان تامین اجتماعی اقدامات لازم را انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با تلفن 1420تامین اجتماعی تماس بگیرید