مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

پدرم سال گذشته فوت شد و یک ماشین پراید داشت و مقداری در بانک پول و ارثیه مادرش که در صورت فوت پدرش به اون ارث میرسید نشد..
حال مادرم باتوجه به این خانه به نام اوست و قسط بانک به نام او است و پدربزرگم همه اموال را مصادره کرده برای پدرم را...
اولین کاری که کردند ماشین به عنوان بدهی داده شد به فرد طلبکار و در پارکینگ است و نمیتوان فروخت...بقیه اموالم که ناچیزند پدربزرگم نمیگذارد و میگوید چیزی که برای پسرم نشد برای شما هم نباید شود.
مادرم مهریه اش را چگونه و بر چه اساسی بگیرد که بتواند وام خانه را پرداخت کند.
حتی وکیل هم نمیتوانیم بگیریم بدلیل هزینه و... هیچ نفقه ای هم نمیدهد بنده تازه ازدواج کردم و نفقه تعلق نمیگیرد اونطور که میگویند به خواهرمم چون زیر 18 سال است هیچ نفقه ای نمیدهند...

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام مادر شما می تواند دادخواست مهریه را علیه ورثه پدر مرحومتان بدهند که شما و پدربزرگتان خوانده دعوا قرار میگیرید.به پدربزرگ فقط یک ششم از اموال پدر شما ارث می رسد و یک هشتم به مادرتان و بقیه به فرزندان می رسد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما دادخواست مهریه به طرفیت ورثه پدرتون بدهد

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند. ضمنا چنانچه در مورد هزینه های وکیل با مشکل مواجه هستید به کانون وکلای استان محل زندگی خود مراجعه و تقاضای وکیل معاضدتی نمایید تا بصورت رایگان پیگیر پرونده ی شما باشند