مشاوره حقوقی رایگان - امور انتظامی

سلام. بنده از سال 62 الی 73 در کمیته و بعد نیروی انتظامی به طور رسمی خدمت نموده ام. در سال 73 به خاطر غیبت اخراج شدم . ایا بنده میتوانم با توجه به مدت خدمتم بازنشستگی دریافت کنم . البته قبل از سال 62 هم دو سال بسیجی فعال بوده ام . بنده را راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از نهاد مربوطه سوال فرمایید سوال اداری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای شما حکم اخراج صادر گردیده است لذا در وضعیت فعلی مشمول بازنشستگی نخواهید شد مگر آنکه بیمه خود را ادامه ویا به صندوق دیگری منتقل و باسپری شدن زمان های قانونی در خصوص سوابق بیمه ای وسن شما مشمول بازنشستگی گردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود برای موارد اخراجی خیر اما به صورت خویش فرما پرداخت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صورت خویش فرما پرداخت نمایید