مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام در سال 98دخترم تصادف کرد و منجر به مرگ شد بعد از نه ماه که در کما بودند مرداد 99فوت شدن و دیه اش امسال را تیر 1400 به مبلغ چهارصد و شش و پنج میلیون پرداخت کردن و اینکه در ماه حرام هم انفاق افتاد به ما گفتن مانده دیه را صندوق خسارت بدنی دولت باید پرداخت کنن که تابه حال پرداخت نکردن خواستم بدونم مبلغ کلش چقد میشه با توجه به ماه حرام و آسیب‌های مغزی نخاعی که 165درصد زده بودن ممنون میشم اگه راهنماییمون بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خدمت شما ابتدا تسلیت عرض می نمایم و اما عرض کنم دیه ماه حرام به شما تعلق نمی گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضمن تسلیت دیه ماه حرام در صورتی به شما تعلق میگیرد که فوت در ان ماه بوده باشد. اما میزان دقیق دیه را بهتر است از واحد اجرای احکام کیفری بپرسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات تقریباً 300 میلیون تومان دیگه باید پرداخت بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که صدمه و فوت هر دو در ماه حرام صورت گرفته باشد دیه ماه حرام تعلق خواهد گرفت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صدمه و فوت هر دو باید در ماه حرام باشند تا دیه تغلیظ شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه در ماه حرام فوت اتفاق افتاده باشد دیه ماه حرام تعلق خواهد گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت تغلیظ دیه صدمه و فوت هردو باید در ماه حرام اتفاق افتاده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتی که صدمه و فوت هر دو در ماه حرام صورت گرفته باشد دیه ماه حرام تعلق خواهد گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مبلغ دقیقی که باید پرداخت شود را از اجرای احکام دادگاه بپرسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه تغلیظ که مربوط به زمانی است که فوت در ماه حرام اتفاق بیفتد و شامل دختر شما نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تغلیظ دیه در صورتی امکان دارد که هم صدمه و هم فوت ، هر دو در ماه حرام باشد
و طبق ماده 539 قانون مجازات اسلامی ، هم دیه فوت و هم دیه صدمات غیر مسری شامل شما میشود و باید پرداخت بشود
و برای پرداخت باقیمانده دیه باید درخواست به صندوق تامین خسارات بدنی بدهید و