مشاوره حقوقی رایگان - پول قرضی

سلام. بنده زمانی پدرم در زندان بودم یکی از آشنایان آمدند و گفتند که تو بنویس که 100 میلیون پول از ما دریافت کردی بعد ما میرویم این پول را به طلبکار پدرت میدهیم. متن نوشته به این صورت است (اینجانب .... مبلغ 100 میلیون تومان را از آقای .... جهت بدهی پدرم دریافت کردم و متعهد میشوم این پول را تا تاریخ 20 اسفند 99 بازگردانم. در صورت عدم بازگشت روزانه مبلغ 200هزار تومان خسارت گرفته میشود.این نوشته به عنوان سند لازم اجرا میباشد.) اما هیچ پولی به هیچ صورتی نگرفته ام. الان این شخص رفته و شکایت کرده است . چگونه میتوانم در دادگاه اثبات کنم که وجهی دریافت نکردم؟ آیا میتوانم شاهد ببرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به نوشته تعهد آوری که مبنی بر بدهی شما می باشد میتوانید علاوه بر شهادت شهود از شخص مقابل درخواست نمایید که وجوهی که به حساب شما واریز شده است را اسناد آن را ارائه نماید مضافاً درخواست کارشناسی جهت حسابرسی احراز اینکه مبلغ پرداخت گردیده است یا خیر نیز میتوانند در این قضیه کمک حال شما باشد