مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ غرامت سوختگی درجه دو و سه 12 درصد

سلام من از ناحیه هر دوپا وهر دو کشاله ران بیضه دچار سوختگی با آتش شده ام سوختگی من از نوع درجه 2و3میباشد و12درصد سوختگی برایم قید شده میخواستم بدانم باتوجه به شاغل بودن من در ارتش چه مقدار دیگه به من تعلق میگیرد ضمن اینکه من سابقه حدود 15سال بیماری افسردگی اساسی شدید دارم و در این حادثه افسردگی من شدیدتر شده است و توضیح اینکه در خصوص بیماری افسردگی همه ساله برایم کمیسیون پزشکی در ارتش تشکیل میشود و حکم صدور کمیسیون همه ساله برایم با 2ساعت کاهش کاری بوده ممنون میشم از پاسخ و نظرات شما بهره مند کردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تشخیص میزان درصد دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی خواهد بود ولیکن در خصوص وضعیت جنابعالی باید موضوع در کمیسیون ماده 120 قانون ارتش بررسی و در صورتی که شرایط معلولیت در حین خدمت برای شما احراز گردد از طریق کمیسیون بازنشسته اعلام نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود درصد دیه توسط پزشکی قاتونی تعیین می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام درصدهای آسیب وارده توسط پزشکی قانونی قابل محاسبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصدهای آسیب وارده توسط پزشکی قانونی قابل محاسبه است