مشاوره حقوقی رایگان - لایحه دفاعیه شرکت تعاونی مسکن به مرکز داوری اتاق تعاون بدون سربرگ و مهر تعاونی و بدون نام

با عرض سلام و احترام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
به استحضار می رساند یک نفر عضو تعاونی مسکن دستگاه اجرایی بدلیل عدم انجام تعهدات تعاونی مسکن در زمینه خانه دار شدن اعضا شکواییه ای به مرکز داوری اتاق تعاون تسلیم نموده و طرف شکایت در پاسخ به دادخواست شاکی مطالبی را در رد ادعای شاکی اعلام داشته که هیچکدام مستند به قانون نیست . صرف نظر از درست یا غلط بودن مطالب ، متن دفاعیه در یک کاغذ A4 بدون مهر و آرم سربرگ تعاونی مسکن تایپ شده و صرفا با امضای مدیرعامل تعاونی مسکن ارسال شده است . حتی نام و نام خانوادگی امضا کننده لایحه دفاعیه درج نشده است .
در پایان لایحه نوشته شده :
تعاونی مسکن .............
امضاء
آیا چنین لایحه ای که بدون مهر و آرم سربرگ تعاونی مسکن و بدون نام و نام خانوادگی امضا کننده هست محمل قانونی دارد یا خیر