مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه خانه توسط مستاجر

سلام بنده یه خونه در سال 98 با پول پیش 5 تومان کرایه دادم با قرار داد یکساله بعد از اتمام قرار داد به مستاجر گفتم قرار داد تمدید نمیشه ولی ایشون از یک و نیم سال پیش تا الان همش امروز فردا میکنن همش دروغ میگن پرخاشگری میکنن بنده به خاطر زن و بچشون کرونا فشار نیاوردم ولی ایشون به جای تشکر فحش و ناسزا میگه تهدید کرده که خودکشی میکنم به اسم شما میکنم اجاره که اصلا نمیده قبلا هم یکی در میون میداد الکی دروغ میگفت بقیه ماهها رو هم دادم بنده الان با این وضعیت اقدام قانونی نکردم به نظرتون چه اقدامی کنم و چقد طول میکشه ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از شورا دستور تخلیه بگیرید.زمان غیر قابل پیش بینی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نسبت به تخلیه اقدام کنید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید