مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری

سلام دونفر از بنده به جرم کلاهبرداری جمعا به مبلغ شانزده میلیون تومان شکایت کردند که در سیر رسیدگی بازپرس اتهام جدیدی را نیز با عنوان پذیرش اعمال نفوذ برخلاف مقررات تفهیم که بنده هیچکدام را قبول نکردم ، بعد بازپرس کیفرخواست صادر و پرونده به شعبه دادگاه کیفری ارسال و ثبت شده است هنوز جلسه رسیدگی نرسیده ، حالا اگر آن دو نفر رضایت محضری بدهند و اقرار به این کنند که شکایتشان علیه اینجانب اشتباها بوده است چه میشود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پاسخ قبلی را اصلاح میکنم... پرونده کلاهبرداری بسته میشود ولی اعمال نفوذ جریان پیدا میکند و بسته به نظر دادگاه است