مشاوره حقوقی رایگان - بابت مصوبه کرونا سوال داشتم

مالک قبلی من برای تخلیه شکایت میکنه موفق به تخلیه نمیشه و بنده طبق قانون و مصوبه کرونا مبلغ قرض الحسنه رو افزایش دادم
حالا مالک جدید مجدد از بنده شکایت کرده میخواستم بدونم چیکار کنم
در ضمن قراردادم برج 4 تمام شده اینجانب برج 5 از طریق خدمات قضایی خواستار پول پیش شدم که مالک قبلی پول رو واریز نکرده بود الانم وقت جابجایی تمام شده و کار برای من سخت شده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید