مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام
بنده يك چك در وجه شخص ثالثي كشيدم و در هنگام وصول بانك علارغم وجود مبلغ چك به اشتباه مبلغي كمتر از مبلغ چك پاس كرده
بدليل تراكنش زياد دوطرف متوجه موضوع نشديم و بعد يك سال ان شخص بهم اطلاع دادند كه اين اتفاق افتاده و چون بدليل ورشكستگي امكان پرداخت را نداشتم ايشان به بانك مراجعه نموده و مبلغ پاس شده را به حسابم واريز كرده و چك را برگشت زدند
آيا اين كار بعد از يك سال قانوني هست؟
و ضمنا چندسال از موضوع ميگذره و باتوجه به اينكه وضعيت چك در حسابم پاس شده طلقي ميشد متوجه نشدم و پس از گذشت چند سال پيگير موضوع شدند
خواهشمند است راهنمايي كنيد و چگونه ميشود از بانك عامل و ايشان طرح شكايت كرد؟

پاسخ ها :

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

بله حتما از کارمند بانک شکایت کنید بابت صدور گواهی خلاف واقع

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت کیفری از کارمند مربوطه به دلیل صدور گواهی خلاف واقع مطرح نمایید .‌