مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. بنده مهریه خود را اجرا گذاشتم. اگر همسرم خانه و ماشین خود را به نام کس دیگری کند که بعنوان مهریه به من تعلق نگیرد، آیا من کاری می توانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر این انتقالات صوری انجام شود بااثبات این قضیه ابطال معاملات را می توانید درخواست کنید اگر انتقال هم بعد صدور حکم قطعی مهریه انجام شود باعنوان جرم فرار دین قابل اثبات است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهم این است که قبل از صدور حکم قطعی محکومیت باشد یا بعد...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مهم این است که قبل از صدور حکم قطعی محکومیت باشد یا بعد.