مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

با سلام وخسته نباشید وخدا قوت می خواستم بدانم من شانزده سال درناجا سابقه خدمت دارم الان می خواهم مامور به خدمت در صنایع دفاع یا وزارت دفاع بشوم ایا امکان داره از چه راهی باید اقدام کن با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انتقالی بایستی با موافقت سازمان مبدا و مقصد صورت پذیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست انتقالی خود را مطرح نمایید تا بررسی و موافقت توسط سازمان صورت بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سازمانهای مربوطه مراجعه و طی تشریفات اداری امکان پذیر است

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام ، وقت بخیر، باید از حفاظت ناجا بپرسین که آیا این دو خدمت قابل جمع هست یا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان حقوقی نیست . لطفا از ارگان مربوطه بپرسید