مشاوره حقوقی رایگان - بازپرداخت وام متوفی (اصل و بهره متعلقه)

با سلام. شخصی برای خرید سهم الارث ملک مادری از سایر وراث ، مبلغ پنجاه میلیون تومان وام گرفته و بعنوان پیش پرداخت سهم الارث به یکی ازوراث پرداخت می کند . در صورت فوت این شخص تسویه وام مذکور به چه صورت است ؟ بویژه لطفا راهنمایی فرمائید که پرداخت بهره متعلقه به این وام بعهده چه کسی است ؟ آیا بعهده شخصی است که پیش پرداخت را دریافت نموده است يا بعهده کل وراث است . چون در این مورد بین وراث اختلاف وجود دارد خواهشمند است در صورت امکان با ذکر ماده قانونی که بشود به آن استناد کرد مساله را روشن فرمائید . با سپاس از لطف و توجهی که مبذول می فرمائید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شخص وام گیرنده و ضامن بانک مسئولیت تضامنی و پرداخت تسهیلات را خواهند داشت