مشاوره حقوقی رایگان - اموال متوفی و مهریه همسرش و بدهی هایش

سلام
مردی که از ازدواجش یکسال هم نگذشته در اثر کرونا فوت میکند فرزند ندارد. اقساط وام ازدواج و وامهای دیگر دارد
و از مال دنیا فقط یک ماشین و پول رهن خانه دارد. تکلیف اقساطش چه می شود ؟ حق همسرش اول باید داده شود یا بدهی ها و اقساطش؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوجه میتواند درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و خودرو و مبلغ رهن را توقیف نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مهریه زن مقدم بر تمام بدهی ها می‌باشد

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام مهریه زوجه مقدم بر سایر دیون است و میتوانید از طریق اداره پنجم اجرای اسناد رسمی اقدام نمایید و ماشین و پول رهن را توقیف کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مهریه زن تا مبلغ ناچیزی جزو دیون ممتازه است . بدهی های با وثیقه در اولویت هستند .

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مهریه جز دیون ممتاز هست و از ماترک پرداخت میگردد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

وام‌های بانکی بستگی به قرارداد دارد ممکن است بعضی از وام ها با فوت طرف حال شوند یا اگر بیمه داشته باشند بری شوند مهریه و وام هر دو دین است ملاک مطالبه هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مهریه مقدم می باشد