مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ملک

باسلام ، همسر بنده بابت مهریه منزل بنده را که مسکن مهر هست از طریق اداره ثبت توقیف کرده ، چگونه می‌توانم رفع توقیف کنم ، باتشکر

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام اگه فقط یک منزل مسکونی دارین جز مستثنیات دین هستش و قابل توقیف نیست و اگر توقیف شده باشه میتونید به اجرای احکام اعتراض بزنید و صرفا در قالب یک درخواست هستش

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طی لایحه ای عنوان کنید تنها همین یکخانه را دارید که جزء مستثنیات دین است و درخواست رفع توقیف بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و شما می توانید اعتراض کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منزل در شان زوج جز مستثنیات دین محسوب می شود

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

لایحه تنظیم کنید که‌منزل توقیفی جزء مستثنیات دین است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

لایحه دهید که این منزل تنها خانه من و جزو مثتنیات دین است