مشاوره حقوقی رایگان - حادثه ناشی از کار

با سلام ودرود فراوان
بنده پرسنل یک شرکت ریلی بودم ک سال 94 بخاطر فشار کار و کمبود نیرو و درخواستهای بی رحمانه کارفرما در حین کار دچار پارگی فتخ شدم و با داشتن اشنا در بیمارستان خودم رفتم عمل کردمو جراحی شدم.و در شرکت هم فرم حادثه تکمیل کردمو شرکت هم امضا کرد. و دوباره درسال 99 بخاطر کار سنگین دیسک کمرم زد بیرون و وااااقعا درد میکشم ک درمان شدم ولی گفتن درست نمیشود وباید فقط رعایت کنی. و گفت دیگ کارای سنگین نکن ولی وقتی رفتم سرکار باز کار کشیدن و توجهی نداشتن! و متاسفانه تاریخ 1400/5 اخراجم کردن. و بنده فرم حادثه بابت دیسک کمرم تکمیل کرده بودمو مهرو امضا شده بود. وتحویل بیمه و سازمان شده. حال از شما خواهش دارم ک ایا برای دو حادثه میشود شکایت کرد؟ و حتی شاهد هم دارم از هکاران

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.