مشاوره حقوقی رایگان - داداخواهی

بنده بدون داشتن قرارداد همراه دو نفر دیگه به یه نفر کار میکردیم و توافقی روزمزد پول میگرفتیم کارهایی مثل بنایی آماتور بندی و از این قبیل کارها که بعد از هفت سال به تشخیص دکتر های بدلیل فشار سنگین کار به دیسک کمر مبتلا شدم و عمل جراحی کردم و الان حدود چهار ماه نمیتونم سر کار برم آیا الان میتونم از ایشان شکایت کرده و غرامت بگیرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید حقوق حچخپد را از طریق اداره کار مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دریافت غرامت تنها در صورتی ممکن است که ثابت کنید علت دیسک کمر به واسطه انجام وظیفه و کار و بدون تقصیر شما اتفاق افتاده در این صورت می‌توانید از کار افتادگی دریافت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره کار مراجعه و موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با اثبات قصور ‌کارفرما و حادثه در حین کار

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که محل کار مشخص باشد و کارفرما هم عین باشد که رابطه کارگر و کارفرما ای بین شما و طرف مقابل احراز گردد شما می توانید از طریق کمیسیون های اداره بیمه اقدام نمایید در صورت که شما را بیمه نکرده باشند و کار هم به صورت شخصی باشد که کارفرمایی وجود نداشته باشد خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسلام در صورتی که اثبات نماید کیشان کارفرما بوده و برای ایشان کار می کردید و حقوق بگیر بودید امکان شکایت وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و
همچنین از کار افتادگی باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونید شکایت کنید بابت حق و حقوق به اداره کار و بابت دیسک کمر به دادسرا ولی باید قبلش استشهادیه تهیه کنید و ضمنا اگر بیمه کارگران ساختمانی نیستید حتما اقدام کنید و اگر هستید میتوانید راجع به برقراری حقوق مستمری از کار افتادگی به تامین اجتماعی مراجعه کنید

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

اگر حادثه حین انجام کار باشد بله میتوان نتیجه گرفت
اما اگر منظورتان اینست که دیسک کمر شما به علت کار سنگین به کدت چند سال پیش کارفرما باشد، به جهت عدم اثبات رابطه سببیت بین کار و بیماری شما، نمی توان نتیجه گرفت.
ولی سایر حقوق خود از جمله بیمه و غیره را از طریق اداره کار می توان پیگیری کرد و‌ نتیجه گرفت.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام در اینگونه موارد باید تقصیر کارفرما وعدم رعایت نکات ایمنی اثبات شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه تأمین اجتماعی دارید می توانید درخواست از کارافتادگی دهید .
اگر طبق نظر کمیسیون پزشکی کارافتادگی شما معلوم شد می توانید از مزایای کارافتادگی استفاده کنید.
اگر بیمه نداشته باشید نمی توانید از صاحبکار شکایت کنید.
اگر رابطه کارگری و کارفرمایی با صاحب کار دارید می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید و حق بیمه خود را مطالبه کنید.
بعد محکومیت حق بیمه شما واریز می شود و شما می توانید برای کارافتادگی درخواست بدهید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام بدون قرار داد کار و شهادت شهود امکان اثبات تقصیر وجود ندارد.

یک وکیل :

با سلام از طریق اداره کار قابل پیگیری است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید اثبات شود رابطه ی بین بیماری شما و کار

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید ثابت کنید حادثه در حین انجام کار و با تقصیر کارفرما در تهیه لوازم ایمنی در محیط کار ایجاد شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری نمایید