مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر در حین انجام کار

از سال 88 تو شرکت کار میکنم همون اول کار بعد از سه ماه دیسک گردن گرفتم و عمل کردم در سال 94 هم براثر فشار کار دیسک کمر کرفتم وعمل کردم سال 96 هم باز براثر فشار کار دوباره دیسکم زد بیرون وعمل کردم الان سه ساله که روماتیسم مفصلی گرفتم و بخاطر فشار کار مفصل هام هی باد میکنه ودرد میگیره توری که دیگه نمیتونم کار کنم هر چی هم میگم جام رو عوض کنید قبول نمیکنن تا بازنشستگیم سه سال وپنج ماه مونده میخاستم ببینم میتونم شکایت کنم و دیه بگیرم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
می توانید حقوق قانونی و خسارات دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید ازکارافتادگی بگیرید و بازنشسته شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دیگه خیر ولی می تواند با اثبات شرایط کاری و آسیب جسمی بدون تقصیر خودتان تقاضای از کار افتادگی و بازنشستگی خارج از موعد بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر جواب سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده و جامع است⚖⚖

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید برای از کارافتادگی اقدام کنید در کمیسیون پزشکی بررسی میگردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید