مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر و گردن در حین کار

از سال 88تو یه شرکت کار میکنم همون اواعل دیسک گردنم زد بیرون وعمل کردم سال 94 دیسک کمرم زدبیرون وعمل کردم سال96دوبار دیسکم زد بیرون وعمل کردم وهمه اینها بخاطرفشار کار بود الان سه سال که روماتیسم مفصلی گرفتم وتمام مفصل های دستم باد میکنه ودرد میگره هرچی هم میگم جام رو عوض کنید قبول نمیکنن ایا میتونم شکایت کنم ودیه بگیرم درضمن 26/7 ماه هم بیمه دارم ایا میتونم از کار افتادگی بگیرم ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سخت است که ثابت کنید دیسکها ناشی از کار بوده و دیه تعلق بگیرد اما با معرفی کارفرما می توانید از طریق تامین اجتماعی و تایید بیمارستان تامین اجتماعی از کار افتادگی بگیرید وبازنشست شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با کارفرما رایزنی کنید تا شما را به بیمه معرفی کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق کمیسیون پزشکی باید بررسی شود و سپس درخواست دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه قابل مطالبه نیست.
از طریق تامین اجتماعی درخواست کارافتادگی بدهید اگر کمیسیون مربوطه تایید کرد می توانید کار افتاده بشوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما حادثه عارض شده باشد بله میتوانید از کار افتادگی دریافت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از کارافتادگی بگیرید و بازنست شید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اخذ دیه نیاز به بررسی دارد وتقریبا بعید به نظر می رسد ولی اگر کمسیون مربوطه تایید کند می توانیدکار افتاده بشوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید شکایت نمایید تا نوع اسیب شما مشخص گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند معاينات پزشكي و رؤيت اسناد پزشكي است

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر در مورد دیسک میتونین از اداره کار ب شرط اینکه حین کار دچار دیسک شدین پیگیری و شکایت خودتون رو مطرح کنین و همچنسنن در مورد ازکار افتادگی پس از تایید کمیسیون امکان پذیر است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مهم نظر کمیسیون پزشکی است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق تأمین اجتماعی و تأیید بیمارستان تأمین اجتماعی

از کار افتادگی بگیرید و با انجام تشریفات اداره کار

با عنوان از کارافتادگی بازنشستگی را پیگیر باشید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از کارافتادگی بستگی به نظر کمیسیون دارد