مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

سلام لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید
برادر بنده با همسرش مشکلات زیادی دارند و تصمیم گرفته اند که از هم جدا شوند ولی مشکل اینجاست که همسر برادرم به همراه خانواده اش (پدر، مادر و برادرهایش) به خانه پدری بنده حمله کردند و بعد از شکستن شیشه وارد خانه شدند و همه ما را به شدت کتک زدند و بعد از فحاشی رفتند وقتی با پلیس تماس گرفتیم ماموری که آمد خیلی بی تفاوت با موضوع برخورد کرد و گفت که شکایت نکنید بهتر است و رفت ولی با توجه به اینکه به حریم ما تجاوز شده و آبروی خانوادگی ما رفته و بنده و برادرم و خواهر و مادرم به شدت کتک خوردیم و دستمان به جایی بند نیست حال با توجه به اینکه مامور صورتجلسه نکرده آیا می توانیم الان اقدامی کنیم یا خیر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام بله با معرفی شهود شکایت کیفری توهین، صرب و جرح عمدی، ورود به عنف و تخریب از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ضرب و جرح عمدی و ورود به عنف و تخریب شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید با عنوان ضرب و جرح عمدی و ورود به عنف و تخریب شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عنوان ضرب و جرح تخریب و ورود به عنف میتوان شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید با عنوان ضرب و جرح عمدی و ورود به عنف و تخریب شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت نمایید و از دادگاه بخواهید تحقیق محلی انجام دهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید تحت عنوان ضرب و جرح و ورود به عنف و تخریب شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عنوان ضرب و جرح عمدی و ورود به عنف و تخریب شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید شکایت ضرب و جرح و توهین و تخریب اموال و ورود به عنف به منزل مسکونی را مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تحت عنوان ورود به عنف،تخریب و ضرب و جرح عمدی شکایت کنید.