مشاوره حقوقی رایگان - باغ

سلام پدرم از یک باغ به مدت 18 سال نگهداری کرده با رضایت صاحب باغ ایا حقی نسبت به باغ دارد ؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام بله بعنوان نگهداری میتواند حق و حقوق بگیرد و اگر باغبان بوده و در انجا کار میکرده حقوق ماهیانه نیز برابر اداره کا میتواند بگیرد بعلاوه کلیه مزایای این سالها

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما دارای حق غارسی خواهید بود مگر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مطالبه حق غارسی امکان پذیر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی نوع رابطه کاری میان آنان دارد و همچنین بستگی به عرف محل دارد . علی ایحال در دادگاه مطالبه حق ریشه را مطرح نمایید تا توسط کارشناس بررسی و تعیین گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است از طریق اداره کار پیگیری شود