مشاوره حقوقی رایگان - آب راه باغات

سلام من از اذربایجان شرقی هستم سوالم این بود که من 12 سال پیش زمینی خریدم که 5000 متر میباشد که جوب اب تمامی باغات پایین از وسط زمین من میگذرد ایا من میتوانم از کسی که زمین را به من فروخته شکایت کنم ( ضمنا در قولنامه هم توضیح دادن که اب تمامی باغات پایین از این جوب میگذرد ) اگر این جوب برای اهل ان منطقه است پس مردمی حساب میشود
و ایا حریم هم دارد یا خیر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما نیاز به گفت و گو دارید لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه در مبایعه نامه این موضوع ذکر شده نمیتوانید موفق شوید. ولی اگر مزاحمت برای شما دارد دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق دهید. قابل پیگیری است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
جوب برای اهل منطقه است و این امر قید شده و محل عبور از باغ شما می باشد و این امر نیز در مبایعه نامه شما قید شده و نمیتوان از این بابت از مالک قبلی شکایت نمود مگر اینکه اهالی رعایت ساعات استفاده را نکنن که در این صورت از آن شخص باید کایت نمود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر نمیتوانیدچون در متن مبایعه نامه شما ذکرگردیده و با علم و اطلاع از این قضیه خریداری نموده اید که مشمول سنوات متعدد گردیده سالیان سال گذشته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمیتوانیدچون در متن مبایعه نامه شما ذکرگردیده و با علم و اطلاع از این قضیه خریداری کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر نمیتوانیدچون در متن مبایعه نامه شما ذکرگردیده و با علم و اطلاع از این قضیه خریداری نموده اید که مشمول سنوات متعدد گردیده سالیان سال گذشته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان شکایت وجود ندارد زیرا سایر باغات ، از جوی آب ، دارای حق ارتفاق میباشند و حق ارتفاق را هم نمیتوان زائل کرد و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باغ های دیگر حق ارتفاق در ملک شما دارند و قانونی است . جوی آب دارای حریم است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
خیر سایر باغات از باغ شما حق ارتفاق دارند ضمن اینکه در مبایعنامه نیز ذکر شده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر امکان شکایت وجود ندارد زیرا سایر باغات ، از جوی آب ، دارای حق ارتفاق میباشند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی توانید زیرا در مبایعه نامه ذکر شده و اطلاع داشتیدمگر ایجاد مزاحمت نمایند.