مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری مجوز سالن ورزشی

با سلام
من قصد دارم یک سالن ورزشی بگیرم ولی مجوز ندارم.فروشنده قصد داره ک مجوز رو هم به من بفروشه با وسایل.حالا سوال من اینه که امکان واگذاری مجوز باشگاه به شخص دیگری هست یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر امکان فروش مجوز وجود ندارد می توانید اجازه کنید که این موضوع نیز غیرقانونی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجوز صرفاً برای شخص مذکور صادر شده است و لذا نقل و انتقال آن صرفاً باید با اجازه اداره مربوطه باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید از اتحادیه صتف مربوطه پیگیری نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.مجوز قابلیت انتقال نداره و کارکرد سالن ورزشی بدون مجوز مشمول جریمه میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید در اتحادیه ، پروانه کسب به اسم خریدار منتقل بشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورتی که دارنده پروانه کسب بخواهد محل کسب خود را به دیگری ‌واگذار کند، باید درخواست کتبی خود را به اتحادیه تسلیم کند. اتحادیه در صورتی که فرد معرفی‌شده را واجد ‌شرایط قانونی بداند با رعایت سایر مقررات، پس از ابطال پروانه کسب قبلی، پروانه جدیدی به نام فرد معرفی شده صادر می‌کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با هماهنگی اداره مربوطه اقدام به خرید کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اتحادیه صنف مربوطه باید اجازه بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید مجوز از اداره و صنف مربوطه جهت نقل و انتقال دریافت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرفاً برای شخص مذکور صادر شده است و لذا نقل و انتقال آن صرفاً باید با اجازه اداره مربوطه باشد