مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام سال 92 چکی به مبلغ 15000000 تومان به مالکم دادم بابت پول پیش خانه و شرط کردم تا زمان نقد شدن چک مابه التفاوت اجاره را بدهم که دادم. اما پسر مالک چک را که در وچه حامل بود برگشت زد و شکایت کرد که پس از مراجعه به دادگاه صلح کردیم و چک را گرفتم .پس از مراجعه به بانک درخواست رفع سو اثر کردم . که پس از خط زدن مبلغ چک و تبدیل به هزار تومان کارمند بانک ملی گفت به خاطر مشکل سیستم خودش بقیه کار را انجام میدهد بعد از چند سال متوجه شدم هنوز چک من در سامانه هست و عنوان شکایت دارد . دادیار می گوید لاشه چک را بیاور بانک میگوید دیگر لاشه چک را ندارد . لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، از بانک نامه برای دادگاه بگیرید که در نامه در خصوص امحای چک توضیح داده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از بانک نامه برای دادگاه بگیرید که در نامه در خصوص امحای چک توضیح داده باشد