مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات پیمانکاری در مهلت مقرر و عدم توانایی در انجام درست و ضرر و زیان ناشی از ان

با پیمانکار ساختمانی قرارداد بازسازی منعقد کرده ام. اما به تنهایی مشغول بکار شده و تمام کارها از جمله لوله کشی و برق و بنایی را بتنهایی انجام و در نتیجه ظرف یک ماه ناتمام مانده و کار معیوب و خارج از استاندارد انجام شده است
1:ایا برای طرح شکایت باید به دادگاه محل انجام کار و یا محل سکونت شاکی و یا متشاکی رجوع کرد؟
2: ایا پس از تامین دلیل میتوان به کار ادامه داد یا باید تا انتهای دادرسی صبر کرد؟
3: ایا برای هر مورد از موضوعات کار مثلا لوله کشی و یا بنایی کارشناس جداگانه درخواست گردد؟
4:ایا باید الزام به انجام تعهد داد یا تقاضای ضرر و زیان داد. زیرا توانایی انجام کار ندارد.
5:پیمانکار کلید واحد مسکونی ام را تحویل نداده و بعضی از لوازم کار را در محل گذاشته است.در این خصوص چکار باید کرد.

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اول تأمین دلیل بگیرید و بعد ضمن اقامه دعوی ایفای تعهد الزام به پرداخت خسارت و رعایت استانداردهای ساخت رو بخواهید ، دادگاه صالح محل ملک است نه آدرس خوانده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادگاه صالح محل ملک است ابتدا تامین دلیل دهید وبعد ضمن اقامه دعوی ایفای تعهد الزام به پرداخت خسارت و رعایت استانداردهای ساخت رو بخواهید.