مشاوره حقوقی رایگان - رد مال پس از حکم

با سپاس از شما در خصوص پرونده خیانت در امانت و فروش مال غیر خودرو رأی صادره دادگاه به شرح ذیل میباشد: دادنامه مستندا به ماده 674 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)مصوب سال 1375 متهم را به تحمل دو سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم مینماید.همچنین این مرجع در خصوص اتهام دیگر متهم پرونده آقای ...دایر بر شرکت در فروش مال غیر موضوع شکایت خانم....،دادگاه با عنایت به محتویات پرونده وملاحظه اظهارات شاکیه در جلسه رسیدگی این مرجع که اظهار داشته که همسرش با اجازه قبلی ایشان اقدام به تحویل خودرو جهتامانت نزد متهم پرونده کرده و نظر به دفاعیات متهم و انکار بزه از ناحیه ایشان و فقد ادله کافی بر توجه این اتهام به متهم پرونده و نظر به حاکمیت اصل برائت ،مستند به ماده 4 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 حکم بر برائت ایشان صادر و اعلام میگردد.رای صادره حضوری و ظرف مهلت بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم محترم تجدید نظر استان میباشد./ با توجه به این حکم در خصوص جرم خیانت درامانت و فروش مال غیر حکم صادره دو سال حبس تعزیری عنوان شده ولی در مورد ردمال و خسارات برای مالباخته عنوان نشده با توجه به اینکه خودرو امانی هم اکنون دست خریدار است و از آن استفاده میکند درحالی که از تمام جریان شکایات با خبر است و میداند حکم بر توقیف قضایی دارد در تلاش برای فروش آن میباشد در صورتی که اصل شکایت برگرداندن مال امانی است در حکم نهایی تنها مجازات حبس نوشته شده خواهشا راهنمایی کنید پس تکلیف مالباخته و ضرر و خسارات و رد ماال چیست و چکونه باید پس گرفت؟؟؟!

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، در جرم خیانت در امانت برخلاف جرم سرقت قاضی تکلیفی د ر ردمال ندارد. شما باید شکایت حقوقی جداگانه مبنی بر استرادا خودرو و مطالبه ضر وزیان و دستور موقت دهید.