مشاوره حقوقی رایگان - افترا

باعرض سلام
مدیر ساختمان 10واحدی هستم ، چند باری هست که برخی از ساکنین در مورد رفت و آمد مشکوک یکی از ساکنین که احتمالا متاهل نمی باشد،به همراه خانمی که گفته می شود با هم صیغه هستند و رسمی می باشد،به من گلایه هایی شده است،برخی از همسایه ها می گویند به دفعات دیده اند که هر بار با یک خانم جدید میایید و بعد چند ساعتی میرود،از من خواسته اند به او تذکر بدهم و چون من با چشم خود چنین چیزی را ندیده ام ،می ترسم که گفتن این مطلب حکم افترا پیدا کند و من دچار دردسر بشوم،لطفا راهنمایی بفرمایید چه باید کرد.
باتشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

صیغه به حکم شرع است به کسی ربط ندارد از تجسس در رفتار و عملکرد مردم حذر کنید اصل بر برات و صحت است تا زمانی مه موجب ایجاد مزاحمت و یا ازار کسی فراهم‌ نشده به زندگی کسی دخالت نکنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ببخشید به همسایگان بفرمایید تجسس در کار دیگران نکنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی نداشته باشند کسی نمی تواند اعتراض کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مزاحمتی نداشته باشند کسی نمی تواند اعتراض کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مزاحمتی وجود نداشته باشد نمی توانند معترض گردند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت نبودن مزاحمت کسی نمیتواند اعتراض کند