مشاوره حقوقی رایگان - کم کاری کلانتری های منطقه

سلام خسته نباشید بنده ساکن نارمک خیابان فرجام شرقی هستم که نرسیده به خیابان سراج یه قدیم رودخانه بود که الان روی رودخانه کامل بست شده خیابان اصلی که به نام شهید محمدرضا عبادی جنوبی وشمالی هستش از اواخربرج دو یعنی اواخر اردیبهشت ماه سال جاری تا دیروز سه بار خودم ومنزلم وخودروم مورد سرقت قرار گرفتیم خودم توی همین خیابان با تلفن صحبت میکردم یهوی گوشیم را از پشت سرم که فکر کردم خانواده ام هستن قاپیدن با یه موتورسوار فرار کردن
2-یکماه بعداز ان یکم مرداد ماه بنده به اتفاق خانمم روز جمعه تا خودپرداز سر خیابان رفتیم برگشتیم خونه ام مورد سرقت قرار گرفت با بررسی که توسط مامور کلانتری بعمل اورد از پنچره امده بود داخل با این وجود که طبقه دوم هستیم و راه پله ساختمان و پاگردها دارای دوربین مداربسته میباشد متاسفانه از سمت حیاط یه دیوار بلندی با خیابان اصلی فاصله داریم که دوربین مداربسته ندارد لذا از اون سمت داخل ساختمان واحد ما شده بود و دست به سرقت زدن تایم زمانی هم تقریبا هوا تازه داشت تاریک میشد یعنی ساعت 20/45 دقیقه برج مرددا ماه ..
3-دیروز غروب ساعت پنج چون خودم و خانمم شاغل هستیم و ساعت شش صبح از خونه خارج میشویم و تا ساعت چهار سرکار هستیم و در ساعت بیست دقیقه به ساعت 17 بهمراه خانمم به خونه میرسیم تا ناهاری بخوریم و یک ساعت هم باید ببخشید استراحت میکنیم لذا دیروز ساعت 17/30 همسایه طبقه چهاروم ما زنگ واحدمان را زد موقع مراجعه گفت درب ماشینت باز هستش گویا وسایل هم بیرون ریخته شده خلاصه مراجعه کردیم بله دزدی شده چون پسرم دانشجوی داندان پزشکی هستش توی خرم اباد دوسه روز هست که سه لنگه برج و یه مقدار وسایل ریزه برای ایشان پیش بینی میکردیم تا کارهامون را انجام بدیم بریم خرم اباد که متاسفانه مورد سرقت قرار گرفتیم جلو ساختمان هم دوربین داریم ولی خودرو بنده توی کادر دوربین نیست حالا غرض از مزاحمت که سرتون را درد اوردم ببخشید حالا هرموقع به 110 تماس میگیریم باتین که اعلام میکنیم که منطقه ما جای واقع شده که کلانتری محله بعداز تماس با110 یک ربع بعد تماس میگیره که مربوط به کلانتری 136 نمیشه مربوط به کلانتری 126 میباشد تا ما بخواهیم ثابت کنیم به کدوم کلانتری مربوط میشه کار از کار میگذره دوما بنده با اطلاع کامل میدونم دوزد ساختمانم کیه به مامور کلانتری بعد از کلی پاس دادن به این کلانتری و اون کلانتری گفتم اقا دزد ما این همسایه هستش میگه برو دادگاه بعد اخطار برایش میره میگم بابا الان ماشینش را باز کنیم وسایل تو ماشین قبول نمیکنند من چیکار باید بکنم خواهشا راهنمایی کنید بخدا ازارمان به مورچه ای نرسیده هرچه کار میکنیم بابت اجاره و مخارج دوتا فرزند مان که پزشکی میخوانند هردو هم شهرستان هستن هزینه میکنیم من و همسرم دیگه داریم میترسیم از این وضعیت لطفا کمک مان کنید باسپاس فراوان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال طولانیست. از طریق پنل مشاوره تلفنی در تماس باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت سرقت را مطرح نمایید . اگر سارق را می شناسید و دلیلی مبنی بر سرقت توسط ایشان دارید به دادسرا اعلام نمایید تا سارق در اداره آگاهی مورد بازجویی قرار بگیرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان سرقت شکایت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

. از طریق پنل مشاوره تلفنی در تماس باشید