مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

در سند ما یک پارکینگ ثبت شده ، با حدود مشخص که دو ماشین در آن جای میگیرد، همسایه پارکینگ ماشین بغلی که یک ستون بین ما هست میگویید شما که دو ماشین میگذارید من نمیتوانم پیدا بشم ، در حالیکه ایشان از سمت راست در کنار ماشین دیگری پارک میکنند که فضا دارند،حدود پارکینگ من آیا اجازه این را میدهد که از طرف ستون که منتهی به پارکینگ همسایه هست ماشین را به ستون بچسبانم و ایشان در حدود پارکینگ خود پیاده شوند ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اگر در سند یک پارکینک دارید فقط باید یک ماشین پارک کنید هر چند جای دو ماشین هم باشد مگر اینکه تمامی همسایه ها راضی باشند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر از حدود پارکینگ خود فراتر نروید بلا اشکال است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر از حدود مشخص شده در سند فراتر نروید ومزاحمتی نداشته باشد خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای پارک در مناطق مشاع نیاز به رضایت تمام ساکنین است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حق با همسایه شما است
و شما حق پارک دو خودرو را نخواهید داشت مگر در سند مالکیت ، دو پارکینگ ذکر شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در پارکینگ اختصاصی خودتان پارک کنید اشکالی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند مزاحمتی برای همسایگان نداشته باشید اصولاً باید یک خودرو پارک نمایید امگر کلیه مالکین پارک خودرو دیگر را بدهند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در مناطق مشاع نیاز به رضایت تمام ساکنین میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در پارکینگ اختصاصی خودتان پارک کنید اشکالی ندارد