مشاوره حقوقی رایگان - امکان شکایت روی پیشنهاد سکس ضربدری هست؟

سلام ، خانم 35 ساله هستم دارای یه فرزند پسر بعد 10 سال زندگی مشترک همسرم پیشنهاد سکس ضربدری دادن و عکس منو برا این افراد فرستادن که قرار بزارن برای اینکار من از صحبتهاشون توی واتس اپ که به من اینو گفتم از چتاشون توی اینستا با اون افراد و ویس هایی که به من حرفهایی درباره اینکار میزنن و حتی فیلم که با یکی از اونها صحبت میکنن تصویری برای اشنایی ، خواستم بدونم امکان شکایت از همسرم در این زمینه هست چون من قصد طلاق دارم و میخوام حتما روی این موضوع شکایت کنم ازشون

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام بله اینکار فی النفسه جرم محسوب و اگر رابط جنسی کامل انجام بشه به اعدام خواهد رسید فقط نکته مهم اثبات این امر هست که به چه نحو احراز بشه اگر خواستین مشاوره رایگان به شماره
09121117092 تماس بگیرین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دلایل کافی داشته باشید می توانید شکایت کنید.
در غیر این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دلایل کافی داشته باشید می توانید شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر دلایل کافی داشته باشید می توانید شکایت کنید