مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام مدنی

سلام بنده از بیمارستان دولتی حدود 6 ماه پیش اخراج شدم با سابقه دوازده سال و برای گرفتن سنوات خدمتی و مرخصی هام از اونجا شکایت کردم و حدود 15 میلیون بیمارستان دولتی باید بهم پرداخت کنه و حکم به اجرای احکام حقوقی رفت که بیمارستان اصلا به پرداخت پول بنده اقدامی نکرد بعد اون پرونده رو فرستادن اجرای احکام مدنی بعد از کلی رفت و آمد به اون شعبه ، رئیس شعبه اجرای احکام مدنی گفتن که چون بیمارستان دولتی هست می‌تونه تا 18 ماه پول شما رو نگه داره اگه تا اون موقع نده بعد اون 18 ماه شما میتونین حکم توقیف اموال بگیرین ، میخواستم ببینم چطور میشه من به پولم زودتر برسم و بتونم توقیف اموال بکنم . خیلی ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله طبق قانون نحوه پرداخت محکوم به دولت و عدم تأمین و توقیف اموال دولتی تا یک و نیم سال برای سال آینده و تامین اعتبار بایستی منتظر بمانید

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . اگر ارگان دولتی از ماده واحده قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی دولت استفاده نماید پاسخ اجرای احکام به شما صیحیح خواهد بود . متاسفانه پس شما مجبور به انتظار هستید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستحضر باشید طبق قانون نحوه پرداخت محکوم به دولت و عدم تأمین و توقیف اموال دولتی تا یک و نیم سال برای سال آینده و تامین اعتبار بایستی منتظر بمانیید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله درست است
طبق قانون ، ادارات دولتی می توانند تا 1/5 سال ، پرداخت را به تعویق بیندازند شما بعد از 1/5 سال میتوانید درخواست توقیف اموال را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه باید طبق قانون تا 1/5 سال منتظر باشید و سپس توقیف اموال کنید اما درخواست خود را یه صورت کتبی و شرایط اقتصادی خود را از طریق لایحه به رییس اجرای احکام ارسال کنید شتید مفید باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،متاسفانه طبق قانون است اما شرایط خود را طی لایحه ای برای قاضی اجرای احکام شرح دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله درست است طبق قانون ، ادارات دولتی می توانند تا 1/5 سال ، پرداخت را به تعویق بیندازند