مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

اسم دخترم تو شناسنامه معصومه خانم هست و پدر شوهرم از اول دلارام صداش کردن و همه جا به این اسم جا افتاده براشون و حالا به اختلاف خوردیم حالا میشه تغییر داد؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با شرايطي بله
پيشنهاد ميشود حتما وكيل بگيريد-در صورت تمايل از قسمت مشاوره تلفني يا اخذ وكيل استفاده بفرماييد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

دادخواست خودتون را ارائه بدین بستگی به نظر دادگاه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا درخواست خود را به اداره ثبت احوال مطرح نمایید و در صورت رد درخواست شما باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را اقامه نمایید و باید دلیل محکم داشته باشید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

طبق قواعد ثبت احوال در صورتی ک نام شخص از اسامی مقدس باشد می تواند با نام مقدس دیگر جا ب جا شود. مپر اینکه دلیل موجه داشته باشید و از طریق دادگاه. اقدام کنید. ک محتمل است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم توفیق از دادگاه اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت اقدام نمایید اگر مخالفت کردند از طریق دادگاه با ادله محکمه پسند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ثبت اقدام نمایید اگر مخالفت کردند از طریق دادگاه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا از طریق ثبت احوال اگر امکان پذیر نبود از طریق دادگاه با ضمیمه استشهادیه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله شما باید ابتدا درخواست خود را به اداره ثبت احوال مطرح نمایید و در صورت رد درخواست شما باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را اقامه نمایید و باید دلیل محکم داشته باشید