مشاوره حقوقی رایگان - طلاق ندادن

سلام شوهرم به هیچ وجه راضی ب طلاق نمیشه حتی درصورت بخشیدن مهریه. چیکار کنم؟ 4ساله که خونه ی پدرمم. ایا دادگاه درخواست طلاقمو قبول میکنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه اعلام کنید که چهار سال جدا زندگی می کنید و حاضر به بذل مهریه هستید به احتمال زیاد دادگاه با در طلاق شما به جهت عسر و حرج موافقت می کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علت وجود حضور شما در منزل پدر باید مشخص گردد به چه علت چهار سال در منزل پدری حضور دارید تا راهکار مناسب حقوقی جهت حل مشکل قضایی شما اعلام گردد در صورت تمایل از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با اهرم های مالی ایشان را وادار به طلاق توافقی کنید.

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام توصیه میشه که وکیل بگیرین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست طلاق را به استناد عسر و حرج یا شروط 12 گانه
مندرج در عقد نامه مطرح نمایید و بتوانید دفاع محکمی انجام بدهید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
با اثبات عسر و حرج می توانید اقدام نمایید.
از مواردی مانند ترک انفاق ، دلایل موجه جهت ترک منزل ،مفارقت چند ساله، اقدام جهت وصول حقوق مالی و..‌. استفاده نمایید

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام با عنایت به اینکه حاضر به بخشش مهریه هستن احتمال زیاد بتونین طلاق بگیرین

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله امکانپذیر است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

دادخواست طلاق با بیان وضعیت عسر و حرج را مطرح کنید. که البته نیاز به لایحه کامل و قانع کننده ای دارید. بهتر است از توانایی یک وکیل بهره مند شوید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بایستی طلاق با عسروحرج دهید و دفاع کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با حربه مالی و اجرای مهریه و نفقه و .... او را وادار به طلاق توافقی کنید و سپس بخشی از مهریه را بذل کرده و حق طلاق را بگیرید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تحت شرایطی بله. نلیاز به گفتگوی طرفینی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید دادخواست طلاق با عسروحرج را مطرح نمایید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي شرايط بصورت دقيق وجود دارد در صورت تمايل جهت مشاوره تماس بگيريد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با عنایت به اینکه حاضر به بخشش مهریه هستن احتمال زیاد بتونین طلاق بگیرین