مشاوره حقوقی رایگان - خسارت

سلام بنده شاکی هستم و در مورد خسارتی که همسایه طبقه بالایی به من وارد کرده شکایت کردم و بعد از حدود یک سال رفت و آمد الان این ابلاغیه برای من آمده: احضاریه به تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط، مهلت حضور 7 روز، ملاحظه نظریه کارشناس و اظهار هر مطلبی نفیاً یا اثباتاً

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود کارشناس نظر دادند و می توانید تشریف ببرید نظریه را بخونید و اکر اعتراضی دارید انجام دخید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خوب نظر کارشناس را مطالعه کنید ببینید چه نظری داده است. معمولا نظر کارشناس در پیوست و ضمائم ابلاغیه می آید اما اگر نیامده به شعبه بروید و درخواست تحویل یک نسخه از نظر کارشناس کنید.